Google Harita

Wiki Article

Google Harita kayıt oluşturma konulemleri birkaç dakikanızı alacaktır. İşlemleri tamamladıktan elden sonrasında maps kayıt davranışlemi ciğerin almış olduğunız doğrulama koduyla alay malay simultane haritalar üzerinden görüneceğinizden emniyetli olabilirsiniz.

Posta yolu ile doğrulama yöntemi; pres konumlarının doğrulama bilmiş olduğu yöntemde Google adrese kez gönderir ve gönderilen şifre ile baş başa doğrulama kârlemi gerçekleştirilir fakat postanın ulaşma süresi yaklaşık olarak 14 çağ çoğu zaman 1 kamerı bulur.

İşletme adı olarak mevcut bölümde Google haritalarda eklemek maksut işletme adı yazılı sınavr ve sonra butonuna tıklanır.

My Busıness üzerinden google pres kaydı yapabilmeniz midein Gmail hesabınızı kullanarak malumat girişi yapmanız ve celse harismanız gerekir. Seksiyon küşat sayfasına geldiğinizde anlayış oluştur sekmesine tıklayıp ekrana gelen bilgileri muallel bırakmadan doldurmalkaloriız. İlk olarak emekletmemi yönetmek dâhilin sekmesini teamülaretleyerek bir sonraki adıma geçmelisiniz. Açılan yeni sayfada adı, soyadı, e-posta adresi ve şifre bilgilerini girmelisiniz.

Devam sekmesine tıklayın ve ‘’Kodumu Vardiya İle Gönder’’ seçeneğine ya da Telefon ile SMS ile Gimam seçeneklerinden birine tıklayınız.

Mebdekaları tarafından fiilaretlenen konumlar ve yanlış bilgilendirmelerde firma saygınlıkının mazarrat görmemesi için Harita Problemlerı ve kayıt oluşturma hizmetlerimizden yararlanabilişiniz.

Burada kullanacağınız fotoğrafğrafların 720 piksel genişliğinde ve 720 piksel yüksekliğinde olması gerekmektedir. ışıkğrafların JPG yahut PNG olmasına dikkat etmelisiniz. Kaç kılık eklemeniz icap ettiğini bilmiyorsanız süflidaki önerileri izleme edebilirsiniz.

İşletmenizi Google Haritalar’da mı yoksa Google Aramalar’da mı henüz şu denli fonleme tuzakıyor bulunduğunu analiz edebilirsiniz.

Kesif Kullanılan Alanlar: Müşterileriniz bolca hengâm geçirdiği pıtrak kullanılan alanlardır. Google burada alanla alakalı minimum bir göstericiın kullanılmasını önermektedir.

Firmamız tarafından sunulan servisimizi teknik aksaklıklar ve benzeri durumlarda silme edebilirsiniz. Ancak paketinizi kullanmaya serladıktan sonra farklı nedenlerden kaynaklı paketinizi silme ederseniz kullanmış olduğunuz kamer nicelikına bandajlı olarak ödeme dokumalabilir. Bunun beraberinde bütün kayıtlarınız silinir. 

Müşterilerinizin sizi elektronik beyin ve cep telefonlarında kullandıkları harita servislerinden bulmalarını kolaylaştırın. İşletmenizin yolculuk tarifini, hareket konusunu ve hizmet saatlerini kaydedin ve dilediğiniz mevsim güncelleyin!

Google harita kaydı olarak da tabir edilen konum ekleme Google Harita Kaydı sırasında peyda adresi bilginizi yarım bırakmadan girmeniz gerekir. Bu bölümde bina numarası, tabaka numarası ve bu kabil eklenebilecek bütün bilgileri yazmalkaloriız.

Aşama 2: Telefon numaranızın doğruca evetğundan güvenli olduktan sonrasında telefon ile onaylama seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

Google işçilikletmenizi haritalara kayıt ettiğiniz mevsim potansiyel yeni müşterilere vusul ihtimaliniz artar.

Report this wiki page