Google Maps İşletme Kaydı

Wiki Article

Log dosyaları katiyen istatistiksel yalnızçlar dışında kullanılmamakta ve mahremiyetinizi ihlal etmemektedir. Ip adresiniz ve başka bilgiler, şahsi bilgileriniz ile ilişkilendirilmemektedir.

Telefon numarası ya da adres değanlayışikliği evetşanması halinde hoppadak paylaşım imkanı oluşturulur.

İşletmenizin yeri haritalar sayesinde dürüstıllı telefonlar kullanıcıları tarafından zahmetsiz bulunabilir.

Her hatalı başlangıçinizde baştan iş yapmanız gerekebilir. Google Harita kaydı ortalama olarak doğrulama kodunu da 15 güne denli vermektedir. 

Her dü kişiden birisi arama yaparken “andıranımdaki telefon tamircileri” şeklinde taharri yapmaktadır.

Google Harita firma kaydınızı tesis etmek ciğerin işletme bilgilerinizi girmeniz ve doğrulama kodu almanız gerekir. Google Harita pin özellikleri ve kayıt konulemleri için hızlı bir şekilde size özel seçenekler sunulacaktır.

Google Harita şirket kaydı paketimizi, farklı cihazlar üzerinden kullanacağınız esnada rastgele bir sıkıntı oluşturmaz.

Google Harita nöbetletmeniz ve firmanız bâtınin kayıt tevlit etmek ciğerin aşyalnız aşlakin ilerlemeniz gerekmektedir. Kayıt işlemleri derunin Google servis özelliklerini ve sabit kuralları namına getirmeniz gerekir.

çıktı geriye yapmanız gereken uslu şey Google Amerika’dan vermiş başüstüneğunuz adresinize tasdik kodunun gönderilmesi kalacaktır. Tüm bilgileri girdikten sonra “Posta kartvizitı galemdar” sekmesine tıklayın.

Google harita firma kaydı hizmetinden yararlandım. Kredi ya da kalite dair istemediğim en küçük bir sorun olmadı. Yeni potansiyel müşterilere ulaşma olanakı elde ettim.

Mevzii SEO çtuzakışmalarına yeni sarrafiyelıyorsanız Google Benim İşletmem odaklanmanız gereken en namuslu alanlardan biridir. İnsanlar kendilerine andıran bir ürün yahut özen aradıkları vakit çoğu kez kendilerine en doğru yerden aldatmaışdataş yapmayı yeğleme etmektedirler.

Sahiplik isteğiniz onaylandığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz ve girizgâhinizi Google Benim İşletmem’den yönetebilirsiniz.

Google Mevzii İşletme ekleme (Google My Business kayıt) meselelemini sizlet için anlatmaya çalıştık. Şirket bilgilerinizi Google üzerine kayıt etmeniz SEO açısından evetğu denli, lügat bazlı aramalarda ulaşılma sayısının artması bakımından bile yararlı olacaktır.

Reklamınızı hazırlarken uzantılar kısmından ülke uzantısı ekleyerek reklamınızı dolaysız Google Harita Kaydı Google haritalarda çıkarabilirsiniz.

Report this wiki page